onödigt.

Alla mina 100 inlägg från mobilen är borta! igår skrev jag om att jag aldrig fick komma hem utan satt och vänta på gateua och kännde mig fetto? ÄR DET INGEN SOM SÄTT. FY FAN CP MOBIL.

U
rsäkta mitt språk men jag har typ skrivit 15 inlägg som inte har kommigt upp. och jag undrar varför jag inte får kommentarer. :( . Nu sitter jag vid stardoll och jag värkligen nördar. gu va ja vill bli superstar! men typ onödigt att betala eftersom att jag inte kommer typ använda... jo! Kör samtidigt draw something på min korkade mobbe. funkar faktiskt :). Jag vill ha som antonia, att få gratis medlemskap för att någon man känner jobbr där. Jag har såååååååå dåliga kontakter asså. Ingen jobbar på något kul jobb man kan få gratis saker ifrån.. I WANT THHEM FREE! Men livet vettni... . . . .. . .  det är bort kastade moniiii :) Här kommer en bild ifrån stardoll som jag skulle sätt ut med superpaket.. eller vad det nu heter? image description
Ungifär så har det stått varje gång jag vill blogga är det ingen som sätt mitt inlägg goin' to freak? nej... anade det.

Håret och munnen är typ VIP. jag orkar inte när jag är medlem ett år på movie star.. vill jag vara på stardoll och tvärt om! det har bara gått ett halvår på moviestarplanet.se :(

Så stressad, ah jag vet!

JAG ÄR STRESSAD PRECIS HELA TIN' JAG VET! Om någon bara kunde bota det med en spruta?

Haha^^ nejrå!
Så falit är det inte en nu har jag fått problem jag måste skriva 4 NYHETER?!?! Hitta då men
det är fortfarande svårt.... Hej sålänge!

Bara diss hela tin'!

Aha, nu sitter jag i skolan brevid finaste antonia... Det är mycke kärleksgrejjs i skolan och det är såå fiiiiiiiiiiiiiiiiiiint! Nu ska jag hämta mobben och köra bakerystory! mummamumma mumma! Bästa appen everh!

Men asså det här läser ingen så varför ens skriva! Skit it' idag ska jag och TILDA stanna i skolan och göra läxor tsm.. va kul så man slipper göra hemma :) Jag bjuder på bilder från ANTONIAS blogg!


Checka : www.antonianna.blogg.se


Stressad så det räcker!

Förlåt för lite blogginglägg igår... nu är jag på banan igen! men jag måste springa till skolan nu så hejdååå! ;)
Med kärlekTill alla ni därute!

ÅH TRÖÖTTT

Jag är så sur nu. Det låter knäppt men piss off! Allt gör mig så arg frutom att klockan är 5 på morgonen!

ÅHNEJ, bara typ ett år kvar tills jag ska gå till skolan... tror jag ska platta håret men är inte säker jag har ju ganska lång tid på mig att bestämma... Jag kommer inte äns ihåg hur kontoret slutade igår.. jag vet häller inte vilka bilder jag ska bjuda på.... igår blev det taiight med alla läxor och jag fick ändå inget gjort. det känns som jag har ett stort LOSER i pannan.Tjäna grovt mycke pengar på din blogg :)

Kopierad av vadfanskajagheta.se


Klicka på bilden här under och bli medlem.. Följ sen hjälpinstruktionerna steg för steg som jag skrivit ifall ni inte förstår hur ni ska göra :) Men jag gjorde exakt som i instruktionerna!

STEG 1 – KLICKA PÅ BILDEN!

Tjäna pengar på din blogg – Testa gratis!

Klicka på bilden och sen på ”bli medlem! och fyll i dina uppgifter. Sen får du ett mail med en bekräftelselänk till din mail, efter det är det bara logga in via länken i ditt mail !

Nummer två du ska göra är att lägga in en annons. Följ bara stegen här under.

Gå in på alla annonsörer, sen är det bara att trycka på ansöka, det är ansökningstid förutom en som blir godkänd direkt så leta upp en annons som heter PartyStuff den blir godkänd direkt!

Klicka på ansök och någon sekund senare är den godkänd!

Klicka   in på partystuff och sen hittar ni alla annonser och koder i en lista. Ta då visa annonskod.

Kopierar koden och klistrar in i din kodmall (blogg.se) övriga bloggar vet jag inte vart man lägger in reklam men det vet väl ni själva ;)

Få folk att klicka på din annons i din blogg så tjänar du pengar per klick!

Enkelt! Behöver ni hjälp är det bara att fråga mig!Spa.. förseningar?

Hahahha, hade spa med mellis igår jättemys men jag her en liten tanke om att hon aldrig kommer vilja komma tillbaks :) Nejrå det vill hon säkert! <33 Men eftersom jag hade spa i fredags och glömde att blogga så gör jag det nu :) några bilder kommer såklart men nu är dom tagna av mwa! Puss på er..! Igår åt jag på pizzzerian by myself, nej mamma gick och köpte sushi och jag fåt ju en stor härlig fettorätt. men Melanie sov över på fredag till lördag här kommer lite bilder men inga bilder när färgen satt i tyvvär, vi va ju kladdiga då!
^^ Dålig skärpa Men ska ha en tävling snart så håll utkik!
/// Puss och Kram Christa!

RSS 2.0